Massages

Traditinele Thai Massage

Is een systeem van oude massagetechnieken dat Nuat Phaen Boran wordt genoemd wordt in thailand. Dit betekent letterlijk vertaald: "Masseren volgens oude patronen. De tien geselecteerde energielijnen  van het lichaam worden bewerkt door de handbal, de vingers, de knieên, de ellebogen en de voeten door deze zachtjes in de drukken. Deze massagetechniek wordt gebruikt om de spieren los te maken en de spanning in het lichaam te verlichten. Voor een goede traditioneel thaise massage heeft de masseuse mintens 90min nodig.

Rug, nek en schouder massage

Rustgevende ontspanning door gerichte behandeling van de rug, schouders en nek. Aangename combinatie van sterke kneden en zachte aanrakingen.  Denk aan de zeer frequente spanningshoofdpijn die vaak het gevolg is van gespannen schouder en nekspieren.

 

Aangename combinatie van sterke 

Hoofdmassage

De hoofdmassage is niet beperkt tot de hoofdhuid. Het omvat ook de nek schouders en het bovenste deel van de rug. Vooral in deze delen van de het lichaam zijn er vaak veel spanningen en blokkades.  Uw spanning in de schouders, nek en de mobiliteit in het hoofd -en schoudergebied verbetert na regelmatig gebruik. het wordt zacht en harmonieus uitgevoerd op het hoofd en de rug. 

 

 

 

 

gallery/physiotherapy_foot_massage_massage_alternative_medicine_beauty_chinese_blood_circulation_circulatory_disorders-1286297
gallery/Traditioneel Thaise Massage

Een hotstone behandeling is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is. Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Na legging van de hotstones wordt het lichaam verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

Uw voeten vormen letterlijk het fundament voor uw evenwicht. Vaak worden zij echter vergeten. Ze zitten opgesloten in schoenen en krijgen doorgaans weinig aandacht. Maar ook de dragers van uw lichaam verdienen de verzorging die zij nodig hebben.Het zenuwstelsel van de voeten is heel fijn vertakt en staat in verbinding met de rest van het lichaam. Door middel van een ontspannende voetreflexmassage kunt u bepaalde energie-verbindingen, andere lichaamsdelen, organen en klieren in hun functie beïnvloeden en weer in evenwicht brengen.Voetreflexmassage kan op bijna iedereen toegepast worden. Het heeft te maken met het gezond houden van het lichaam. U gaat zich beter en meer ontspannen voelen.
Ook na een dagje boulevard zal dit een weldaad voor uw vermoeide voeten zijn.

Voetmassage

gallery/Nek schouder Massage
gallery/Hoofdmassage

Hotstone

gallery/Hotstone

Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden uit de Siam streek van Thailand die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

Werking: De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma's van de kruiden werken helend en ontspannend. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is. Het is met name dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.

 

Kruidenstempelmassage

gallery/Kruidenstempelmassage